Doneer

Troostwandelingen

Vrijwel gelijktijdig met de start van Troosthuisje kwam ook de vraag naar Troostwandelingen. Wandelen langs de IJsseloevers is een geliefd middel geworden om troost te ervaren. Praten en wandelen en genieten van de rust en de uiterwaarden is een fantastische combinatie. In tegenstelling tot een bezoek aan het Troosthuisje dat zonder afspraak gebeurt, is het bij een Troostwandeling onontkoombaar om dit van te voren af te spreken. Het tijdstip en de plaats van ontmoeten en de tijdsduur van de wandeling. Menig hart kon worden gelucht, lopend langs het stromende water. Boudewijn is altijd te bereiken per mail of telefoon voor het maken van een afspraak.

Onverwacht bezoek

Onverwacht bezoek

Ernstig kwam ze binnen, hier in het Troosthuisje tegen de oude Mariakerk. Ze ging zitten en wilde wel koffie. Ze keek...

Dankbaarheid

Dankbaarheid

'Hoe kom je nou tot dankbaarheid?' Vroeg ze zodra ze het Troosthuisje aan de Schoenkuipenbrug in Zwolle binnenstapte....

Boudewijn Betzema als troostdichter

Wie ik ten diepste wil zijn

Troostdichter word je door het leven zelf, door hartstocht, liefde, mededogen, compassie. Troostrijk zijn werd zo mijn specialiteit.

Waar vind je troost

Mijn deur staat altijd open. Er is altijd ruimte voor troost. Of het nu is bij een goed gesprek in het Troosthuisje, een wandeling langs de IJssel of in een troostgedicht.

Troosthuisje

in Zwolle

Troostwandeling

langs de IJssel