w a a r  
   k a n
   i k

   d e  
   t r o o s t d i c h t e r   
   v i n d e n

In race voor landelijke prijs

Stichting Troosthuisje is genomineerd voor de Compassieprijs 2018. Deze landelijke prijs wordt 29 november uitgereikt door initiator Karen Armstrong op de Vrije Universiteit Amsterdam. De 16e november wordt bekendgemaakt of Troosthuisje doordringt tot de finale met genomineerden.
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Een eigen Troosthuisje in Deventer

vanaf 2 maart is Boudewijn elke donderdag en vrijdag van 10 tot half 5 te vinden in een van de stovenzettershuisje in Deventer. Dat is aan de flank van de Mariakerk, vlak naast de toren van de Lebuinuskerk. Grote Kerkhof 38. Nu een echt Troosthuisje!

De Stentor heeft een artikel over de Troostdichter geplaatst!

–––––––––––––––––––––––––––––––––


Op vrijdag 5 oktober mocht de stichting Troosthuisje een cheque van € 500,00 ontvangen uit handen van Harry Joling die afscheid nam van Wijkteam Binnenstad/De Hoven en het geldbedrag aan onze stichting gunde. Tijdens een mooi samenzijn overhandigde hij de cheque aan onze Troostdichter die hem namens de stichting dankbaar in ontvangst nam.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Apostolisch Genootschap in Deventer

Boudewijn is begeleider bij een serie Ontmoetingen in Praktische Levenswijsheid, onder de noemer Zelfbewustzijn, bij het apostolisch genootschap te Deventer.

Deze ontmoetingen vinden plaats op 18 oktober, 1, 15, en 29 november en zijn reeds volgeboekt.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

De Troostdichter en de nieuwe bibliotheek

Vanaf 4 november is de Troostdichter elke 1e zondag van de maand te vinden in de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt in Deventer. U treft hem daar op de eerste etage van 12.00-16.00 uur.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Over Troost

12 december is er een lezing 'Over Troost' in het Odensehuis in Zutphen. Meer info volgt.

31 maart 2019 is er een lezing 'Over Troost' in Nieuwegein bij het Apostolisch Genootschap. Meer info volgt.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Dichtbundel TROOST

De weerslag van drie jaar troostdichtwerk is te vinden in de dichtbundel TROOST van Boudewijn. Deze unieke bundel met een met de hand in zeefdruk uitgevoerde omslag is in beperkte oplage verkrijgbaar via info@troosthuisje.nl en wordt na overmaken van € 34,25 (€ 30,00 bundel + 4,25 verzendkosten) op rek.nr. NL80 RABO 0326 7880 26 ten name van B. Betzema onder vermelding van 'Troostbundel’ en bezorgadres (!) toegestuurd

–––––––––––––––––––––––––––––––––