Troost in de herfst

Er zijn er die de herfst prachtig vinden

Er zijn er ook die gruwen van deze periode. Voorbode van een sombere tijd met kortere dagen en langere nachten, met mist en regen, kale bomen.

Tezamen met die somberheid komen de vragen in de lange (soms zo eenzame) nachten…

Hoe kom ik weer in balans?

Mag ik wel zolang rouwen? Ik weet met mijn verdriet geen raad. Wie helpt mij toch van mijn geheim af? Ik blijf maar verlangen naar een nieuwe relatie, is dat wel oké?

Wat goed dat er dan een Troostdichter is die jou nabij wil zijn. Bij Boudewijn Betzema kun je terecht als je even niet meer weet hoe het verder moet. Volkomen open, onbevangen en zonder vooroordeel luistert hij naar jou, net zo lang als jij wenst. Niet dat hij het antwoord weet, geenszins maar als jij je helemaal durft te uiten, vind je antwoorden en lichtpuntjes binnenin jezelf.

Het kost je niets dan alleen wat moed

Voel je warm uitgenodigd en neem wat licht en kleur mee terug je hart in. Je treft Boudewijn de gehele maand oktober in de Bergkerk, Bergkerkplein te Deventer. Op donderdag en vrijdag van 11:00-16:00 uur.

*donderdag 7 oktober ben ik vanaf 13:00 uur aanwezig.

Troosthuisje

in Zwolle

Troostwandeling

langs de IJssel